[fusion_builder_container backgroundrepeat=”no-repeat” backgroundposition=”left top” backgroundattachment=”scroll” video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” bordersize=”0px” borderstyle=”solid” paddingtop=”20px” paddingbottom=”0px” equal_height_columns=”no” hundred_percent=”no”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ last=”yes” spacing=”yes” background_color=”#f6f6f6″ background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”40px” padding_right=”40px” padding_bottom=”40px” padding_left=”40px” class=”” id=”” min_height=”” hover_type=”none” link=”” border_position=”all”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” class=”” id=””]

Familj och vänner en hel sommar

Vilken sommar vi har haft
Det har varit ett fantastisk väder. Det har varit tragisk med alla bränder som har härjat i vårat annars så icke torra land.
Jag har njutit varje dag som det har varit sol och varmt, även om det ibland har varit jobbigt att arbeta, hjärnan har liksom lagt av vid 2 – 3 på eftermiddagen.

Jag har gjort saker varje helg sedan i juni, här kommer lite bilder från det jag har gjort, tyvärr kan jag inte ta med alla bilder jag vill då jag inte har frågat personerna om de vill vara med i min blogg. Men här kommer några i alla fall.

Cruising Hofors

Efter Stiil träffen så var det Cruising i Hofors med härliga vänner och alla andra som jag träffade.

Cruising Hofors 2018

Cruising Hofors 2018

Cruising Hofors 2018

Rockfesten Stockholm 2018

Helgen efter det åkte jag till Stockholm med en av mina äldsta vänner, vi var på Rockfesten och njöt av värmen, musiken, människor och varandra. Det var hennes födelsedagspresent från mig. Hon hade fest när hon fyllde år som jag inte orkade gå på, det var när flera av mina nära och kära dog. Vi tog igen det bra med en helg i ett soligt Stockholm.

Rockfesten Stockholm 2018

Åsa och jag på hotellet under Rockfesten Stockholm 2018

Hotellet under Rockfesten Stockholm 2018

Dead by April Rockfesten Stockholm 2018

Classic car week 2018

Helgen efter Stockholm åkte jag till Rättvikpå Classic car week med några andra vänner. Det var en fantastiskt kul helg, många skratt och första helgen med regn.

Jag ute på piren i Rättvik

Promenad på piren med Cicci

Från stugan 2018-07

Mariefred och Taxinge 2018

Direkt från Rättvik tog jag mig till Mariefred. Min semestervecka började. Där bodde jag i husvagn och cyklade med en vän. Det är alltid kul att vara med honom, vi har kul samtidigt som vi bara kan vara. Vi cyklade till Taxinge, vilkens ide det nu var (mitt) 😉  Riktigt jobbiga backar och jag har inte cyklat eller tränat mycket den här sommaren.

Mariefred 2018

Mariefred 2018

Mats fötter

Mariefred 2018

Ankholmen, Mariefred 2018

Cykeltur till Taxinge 2018

Bio i Gävle – Mamma Mia, Brännboll i Torsåker och Line dance i Hofors

När jag åkte från Mariefred åkte jag till mina barnbarn och var med dom sedan hem på bio med den verkligen äldsta vän jag har. Vi lekte när vi var små och umgås idag som vänner, våra mammor var bästa vänner. Hennes mamma var med oss och tittade på nya Mamma mia filmen, den var såååå bra. Jag kommer att se den igen.
Sedan var det den årliga Brännbollen i Torsåker. Jag spelar inte men hänger med CCCP. På söndagen var det Line dance i Hofors.

Brännboll Torsåker

25 års fest

Mitt yngsta barn har fyllt 25 år och det firade vi med en överraskningsfest. Han blev grundlurad, han förstod att det var något på gång på grund av olika saker men han hade inte räknat med en fest.

Andreas 25 år

Tess fixar inför Andreas överraskningsfest 2018

Min sommar har gått fort och jag är tacksam för allt jag har varit med om och alla människor jag har träffat, mest tacksam är jag för min familj och mina vänner. Tack för att ni finns där <3

En utskällning från en person som bara är ute efter pengar har jag också hunnit med.

GÅVA

Ha det gott!
Monica
Livsglädjedesigner

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container][fusion_builder_container backgroundrepeat=”no-repeat” backgroundposition=”left top” backgroundattachment=”fixed” video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” bordersize=”0px” borderstyle=”solid” paddingtop=”15px” paddingbottom=”70px” equal_height_columns=”no” hundred_percent=”no”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none” last=”no” hover_type=”none” link=”” border_position=”all”][fusion_blog number_posts=”3″ cat_slug=”wordpress” title=”yes” title_link=”yes” thumbnail=”yes” excerpt=”yes” excerpt_length=”15″ meta_all=”yes” meta_author=”yes” meta_categories=”yes” meta_comments=”yes” meta_date=”yes” meta_link=”yes” meta_tags=”yes” scrolling=”no” strip_html=”yes” blog_grid_columns=”3″ blog_grid_column_spacing=”40″ layout=”grid” class=”myGrid” /][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]