Ja, skulle mitt svar bli.

Men det handlar mer om vad som händer under hypnosen. Hypnos i sig hjälper inte automatiskt, det är ett tillstånd som vi alla befinner oss i dagligen. Der är ett tillstånd mellan vaken och sovande, du hamnar i det tillståndet när du håller på att vakna, somna, dagdrömmer och är i flow.

När du är under hypnos så är hjärnan mer mottaglig för att tänka nytt och bryta mönster för att det är det undermedvetna som tar till sig allt det nya.

MEN för att hypnosen verkligen ska vara till hjälp så gäller det att hypnotisören vet vad den skall jobba med, förstår och har kunskap och erfarenheten kring hur man gör rätt saker när du är i hypnos – annars blir det bara som lite avslappning utan mål. En dålig hypnotisör kan kanske föra ner dig i hypnos men sedan kanske de bara pratar en del och analyserar lite saker utan att du känner någon skillnad efteråt. Och då kanske inte hypnos hjälper alls. För att du ska få ut det meta och ditt bästa av din session är att hypnotisören tar reda på vad det är du har för mål, vad du vill uppnå och föra dig mot det målet.

Jag jobbar verkligen för att skapa FÖRÄNDRING när du är under hypnos. Snabbt. Hjälper dig att bli ditt bästa jag helt enkelt! Så att ditt liv blir bättre när vi är klara!

För vad var det annars för poäng med alltihop?

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com