Medlemskap

Medlemsprogram i Canva – Brons

Jobba smartare, inte hårdare

Som Canva-coach lära jag dig hur du använda Canva-verktyget för att skapa professionella och övertygande grafiska designer för ditt företag. Det innebär att jag kan hjälpa till med allt från att skapa logotyper och marknadsföringsmaterial till sociala medier-inlägg och presentationsmaterial.

Vilka fördelar får du av att anlita mig!

Du kommer att lära dig Canva-verktyget på ett lätt och enkelt sätt, på SVENSKA.
Du kan i ditt eget tempo lära dig det du behöver för dagen. Du får lära dig att skapa dina grafiska desigs och bild som passar ditt företag och ger dig den utstråling du vill visa utåt. Du komme att spara så mycket tid och pengar på att inte sitta själv och lära dig. Du kommer att känna glädje inte irritation när du försöker att skapa något bra för ditt företag.

Väljer du 1 till 1 konsultation får du verkligen lära dig det just du behöver här och nu!
Vill du att jag gör jobbet åt dig, ja då spar du verkligen tid så att du kan göra det som drar in pengar i ditt företag.

Min uppväxt

Jag har vuxit upp med en pappa som inte var snäll alla gånger och som hade problem med alkoholen. På det sättet som jag, min mamma och bror levde ska ingen behöva ha det. Jag visste aldrig hur det var hemma när jag kom hem.  Var han glad? Arg? Positiv? Negativ? Eller hade han retat sig på något som vi andra gjort ..? Vi visste aldrig vad som väntade oss 24 timmar per dygn. Sedan har min pappa precis som alla andra människor bra sidor som han också delade med sig av till oss.Jag hade det inte lätt i skolan, jag upplevde att jag blev mobbad och utfryst. Jag hade svårt att lära mig saker, vilket jag naturligtvis klandrade mig själv för. Jag upplevde att jag inte var lika smart eller duktig som de andra. När jag var 40 år fick jag veta att jag har dyslexi.  Det var väl inte så konstigt att jag alltid har fått kämpa mycket mer än andra i skolan.

Jag flyttade till Västerås för att plugga på gymnasiet. Det var skrämmande men en väldigt lärorik och nyttig tid i mitt liv. Jag har många härliga minnen från den tiden.

Resten av min historia kan ni höra i mina e-utbildningar, föreläsningar och/eller retreater. Där får ni också reda på hur jag har vänt allt negativ till positivt i livet.

Välkommen att ta del av mina gåvor där jag delar med mig av inspiration, övningar, meditationer och mycket annat.

Monica Balkefors

Varför ska du lära dig Canva-verktyget med mig?

Z

Du får professionell hjälp

Jag ger dig professionell hjälp och råd för att skapa högkvalitativa designprojekt.

Z

Förbättra dina designfärdigheter

Som Canva-coach kan jag hjälpa dig att lära dig designprinciper och -färdigheter som kommer att förbättra dina designprojekt.

Z

Du blir mer ffektivit

Som Canva-coach hjälper jag dig att lära dig att använda Canva-plattformen på ett effektivt sätt och därmed spara tid och frustration

Z

Specialkunskap

Jag som Canva-coach och virtuell assistent har specialkunskap inom vissa områden, t.ex. sociala medier, branding eller grafisk design, som kan hjälpa dig att skapa mer effektiva och professionella projekt.

Om Monica

Min bakgrund

Jag heter Monica och är 55 härliga och underbara år. Inte för att livet har varit så lätt alla gånger men det har varit mycket bra som har hänt i mitt liv.

Jag har alltid älskat att skapa, och redann som tonåring gick jag kurser för att lära mig fotografera. När jag kom över Canva var jag helt lyriks. Vilket program det var att jobba i.
Jag bestämde mig väldigt tidigt att det var i Canva jag ville jobba i fast jag hade erfarenheter av andra fotoredigeringprogram. Jag har tagit kurser och gått utbildningar för att lära mig Canva, bildredigering, virtuell assistent osv. Jag har gjort det för att jag skall kunna skapa åt mig men även för att jag skall kunna hjälpa många att på ett lätt och roligt sätt få fram sina bilder, loggor, presentationer mm 
Monica

Om Monica

Historien bakom

Jag började min karriär som maskinist som både anställd och egen företagare. Jag är utbildad Socionom och jobbar fortfarande inom det yrket. Jag gillar alla möten jag har med människor. Jag tror att alla människor har något att lära mig, om mig själv och om livet <3

Jag har alltid varit villig att lära mig nya saker vilket har gjort att jag har studerat en hel del och försöker lära mig saker från de jag möter.

Jag är utbildad som:

  • Energicontroller
  • Behandlingsassistent mot alkohol och droger
  • Livscoach
  • Mindfulnessinstruktör
  • Socionom

Jag har en ganska brokig uppväxt och jag har barn som har gjort att jag har fått lära mig bland annat ART, aktivt lyssnade med mera …

Balkerforshood – från idé till färdig produkt

Jag har tagit fram en egen produkt, Balkerforshood. Idén kom sig av ett vanligt problem som jag helt enkelt ville lösa. Det blev en resa från idéstadium till uppsydda prototyper från Kina för att slutligen säljas som färdiga produkter. Det har varit en spännande och lärorik resa. I min webbutik kan du se och köpa solskyddet Balkeforshood till din laptop.

Anmäl dig till ett medlemsprogram eller1 till 1 konsultation

Medlemsprogram1 till 1 konsultation

10 anledningar till att anlita en virtuell assistent

Sparar tid:
En virtuell assistent kan ta hand om uppgifter som tar tid och ge dig mer tid att fokusera på viktiga uppgifter.

Kostnadseffektiv:
Anlita en virtuell assistent är ofta billigare än att anställa en heltidsanställd.

Flexibilitet
En virtuell assistent kan hjälpa dig när du behöver det, oavsett om det är dag eller natt.

Ökad produktivitet
Genom att delegera uppgifter kan du öka din produktivitet och få mer gjort.

Expertis
En virtuell assistent kan ha specialkompetens inom specifika områden som kan hjälpa dig att få jobbet gjort mer effektivt.

Skalbarhet
En virtuell assistent kan anpassas efter dina behov och kan öka eller minska sin insats efter behov.

Mer fokus
Genom att delegera uppgifter kan du fokusera på din kärnverksamhet och öka din lönsamhet.

Mindre stress
Genom att ha någon som kan ta hand om uppgifter minskar stressen och ökar din livskvalitet.

Bättre arbetsbalans
Genom att delegera uppgifter till en virtuell assistent kan du uppnå en bättre balans mellan arbete och fritid.

Ökad effektivitet
En virtuell assistent kan hjälpa dig att öka din effektivitet och minska dina kostnader på sikt.

Låt oss chatta

Hej! Här kan du skriva din fråga så återkommer jag till dig.

Mail

monica@monicabalkefors.com

Här hittar du mig på olika sociala plattformar

Det senaste från bloggen

Här får du tips och tricks om Canva, lite ur mitt liv och en massa annat.

Jävla jobbig dag 2023-04-12

Onsdag, tredje dagen och fan så jobbig! Jag har varit hungrig i stort sett hela dagen och känt att jag kan äta allt onyttigt som bara finns. Tankarna har sagt till mig Varför ska JAG behöva stå ut med detta, alla andra äter ju vad de vill. Det gör inget om jag äter...

Dag 1 och 2

2023-04-11 Tisdag I måndags - dag 1 var jag och tränade ett HIT pass med några andra kvinnor och dag 2 gjorde jag programmets HIT pass. Måndagen är en grupp för nybörjare så det är inte så utmanande, men det var något jag var tvungen att prova på. Jag har tränat själv...

Det här trodde jag nog ALDRIG!!!

2023-04-05 Jag trodde inte att jag skulle vara en person som skiver om min hälsoresa i min blogg, men nu har jag bestämt mig för att dela den med dig. Jag gör det för att jag hoppas att du ta med dig något av det i ditt liv.   Jag trodde inte att jag skulle vara en...