• Vet du att det går att ha en jul med lugn och harmoni? Här har du ett material som kommer att göra din jul mer kontrollerad, du kommer att känna dig fri när du är klar med materialet. Din julafton med din familj kommer att bli så mycket mer njutningsfull. Din familj och du kommer att njuta mer av vägen mot julhelgen. Dina barn kommer att märka på dig att du inte stressar och därför blir du också trevliga att vara med. Här nedanför är några av de sidor du får i arbetshäftet. För att kunna slappna av och få bra input så får du med en meditation för att skapa sin julfrid.  
 • Tips från coachen 2

  Led dig själv

  Tips från Coachen #2 ingår i en serie böcker som syftar till att upptäcka och använda den inre potential vi alla har inom oss.

  Tips från Coachen-serien är olik många av de böcker du redan läst om personlig utveckling. I den här boken kommer du att få ta del av tankeväckande insikter från tio inspirerande författare som tar dig på en resa med egna personliga insikter och upplevelser. Och NU vill de dela med sig av sina erfarenheter, färdigheter och kunskaper till dig. Historierna berör flera områden i livet och du kan lära dig hur du kan använda dig av dessa tankar och tekniker för att göra förändringar som för ditt liv framåt. Chansen är att den här boken innehåller exakt det du behöver för att ta ditt liv till nästa nivå.
   

  Mjukband

  204 sidor

  ISBN-13: 9789188739841

  Förlag: Mindboozt Publications

  Utgivningsdatum: 29.08.2019

  Språk: Svenska

  Färg: Nej

 • Hypnos 1

  1,000.00 kr
  Många har förutfattade meningar om hypnos vilket jag tycker är tråkigt. Att bli hypnotiserad för att kunna bli en bättre version av sig själv är bland det bästa jag har gjort och mina kunder tycker detsamma. Hos mig kan du få hjälp med fobier, rädslor, överätning, dålig självkänsla, hitta mål i livet mm Vid hypnos träffas vi eller pratar via Skype för att ta reda på vad det är du vill ha hjälp med. För att riktigt förstå vad det är du behöver hjälp med så kommer vi att gå lite djupare in i det.
 • En verktygslåda för livet, så att du kan välja glädje så ofta du kan. Lär dig att hantera livets "motgångar" på ett sätt som ger dig glädje och lycka. Måste du vara ”lycklig” jämt? Absolut inte! Det skulle vara helt orimligt att hela tiden vara lycklig. Dina dalar och toppar är en del av ditt liv. Jag vill inte på något sätt hetsa dig till att lycka på något sätt är bättre än olycka, eller att positiv är bättre än negativ. I den här boken vill jag ge dig relativt korta texter med mycket innehåll. Du får en massa tips för att ta dig genom livet på ett sätt som är bra för dig. Inga förändringar kan ske i ditt liv utan att du är med och skapar dem. Jag vill att du skall ha mer glädje och lycka i ditt liv. Vad vill du? Det händer saker i livet och vi bär med oss saker som har hänt oss. Vill du lära dig att det finns saker att göra för att hantera jobbiga saker, så har du en härlig läsning framför dig.
 • Coachning Paket 1

  3,200.00 kr
  Att bli coachad av mig kommer att ge dig en karta över vad du vill och verktyg för att ta dig dit. Jag leder dig genom allt detta så att du själv får sätta ord på det du vill och vilken väg du vill ta för att ta dig mot dina mål.

  Coachning

  Vad är det? Coachning är en lösningsfokuserad samtalsteknik som går ut på att hjälpa en person eller en grupp personer att bli mer aktiv och mer effektivt använda sina förmågor för att nå vissa mål.   Vi kommer att tillsammans ta reda på vad du vill i ditt liv, vad det är du saknar, vad du har för mycket av, vad du vill förändra eller vad du vill ha mer av i livet mm. Det här är bara början av ditt arbete mot det liv du vill ha, det kan handla om din karriär, val av plats att bo på, relationer mm. När du tillsammans med mig har kartlagt vad det är du vill så ska vi se till att du tar dig dit. Allt detta gör vi tillsammans via telefon, zoom eller i ett möte på en plats vi kommer överens om.
 • Hypnos 2

  1,600.00 kr
  Många har förutfattade meningar om hypnos vilket jag tycker är tråkigt. Att bli hypnotiserad för att kunna bli en bättre version av sig själv är bland det bästa jag har gjort och mina kunder tycker detsamma. Hos mig kan du få hjälp med fobier, rädslor, överätning, dålig självkänsla, hitta mål i livet mm Vid hypnos träffas vi eller pratar via Skype för att ta reda på vad det är du vill ha hjälp med. För att riktigt förstå vad det är du behöver hjälp med så kommer vi att gå lite djupare in i det.
 • Coachning Paket 2

  5,200.00 kr
  Att bli coachad av mig kommer att ge dig en karta över vad du vill och verktyg för att ta dig dit. Jag leder dig genom allt detta så att du själv får sätta ord på det du vill och vilken väg du vill ta för att ta dig mot dina mål. Vi kommer att tillsammans ta reda på vad du vill i ditt liv, vad det är du saknar, vad du har för mycket av, vad du vill förändra eller vad du vill ha mer av i livet mm. Det här är bara början av ditt arbete mot det liv du vill ha, det kan handla om din karriär, val av plats att bo på, relationer mm. När du tillsammans med mig har kartlagt vad det är du vill så ska vi se till att du tar dig dit. Allt detta gör vi tillsammans via telefon, zoom eller i ett möte på en plats vi kommer överens om.
 • MAILKURS

  Vem du än är, vart du än befinner dig i livet och hur ditt liv är just nu så kommer "Bli lyckligare på 28 dagar"  att förändra hela ditt liv.
  Låt "Bli lyckligare på 28 dagar” öppna nya världar för dig och ge dig glädje inom  livets alla områden. Det är min föresats, syfte och ändamål, att du skall få i ditt liv.
  Den här kursen kommer att göra så att du kommer att ha större kunskaper om dig själv, du kommer att känna dig gladare och piggare för varje dag som du får dina uppgifter av mig. Din självkärlek kommer att blomstra och vara fantastisk inom 28 dagar.”