Att bli coachad av mig kommer att ge dig en karta över vad du vill och verktyg för att ta dig dit. Jag leder dig genom allt detta så att du själv får sätta ord på det du vill och vilken väg du vill ta för att ta dig mot dina mål.

Vi kommer att tillsammans ta reda på vad du vill i ditt liv, vad det är du saknar, vad du har för mycket av, vad du vill förändra eller vad du vill ha mer av i livet mm.

Det här är bara början av ditt arbete mot det liv du vill ha, det kan handla om din karriär, val av plats att bo på, relationer mm.
När du tillsammans med mig har kartlagt vad det är du vill så ska vi se till att du tar dig dit.

Allt detta gör vi tillsammans via telefon, zoom eller i ett möte på en plats vi kommer överens om.

Upplägg

Första samtalet kommer vi att ha för att se om vi känner att vi vill arbeta tillsammans, det är viktigt för mig att både du och jag känner att det kommer att fungera. Det samtalet kostar inte dig något.

Känner vi båda att detta är något vi vill göra kommer du att få ett frågeformulär som jag vill att du svarar på innan vi har första coach samtalet.

Paket

Det finns 2 paket att köpa vid start och sedan har du fler allternativ efter dessa samtal. Det ena paketet är med 4 samtal och det andra är med 8 samtal.
När du väljer paketet med 8 samtal får du också en session med min metod för att reducera eller få bort jobbiga känslor på bara några minuter. Det blir alltså 9 träffar sammanlagt.

Paket 1: 2600:-
Paket 2: 5200:-

SMS

Du kan under och efter att vi har startat vårat samarbete få sms som en påminnelse av vad du skall tänka på för att nå dina mål. Du kommer att få några allternativ på hur ofta du vill ha sms från mig.

Är du intresserad av mer information så maila till mig på:

monica@monicabalkefors.com

Jag njuter i Falun