Hypnos & Coaching

Hjälper hypnos?

Ja, skulle mitt svar bli. Men det handlar mer om vad som händer under hypnosen. Hypnos i sig hjälper inte automatiskt, det är ett tillstånd som vi alla befinner oss i dagligen. Det är ett tillstånd mellan vaken och sovande, du hamnar i det tillståndet när du håller på att vakna, somna, dagdrömmer och är i flow. När du är under hypnos så är hjärnan mer mottaglig för att tänka nytt och bryta mönster för att det är det undermedvetna som tar till sig allt det nya. MEN för att hypnosen verkligen ska vara till hjälp så gäller det att hypnotisören vet vad den skall jobba med,  förstår och har kunskap och erfarenheten kring hur man  gör rätt saker när du är i hypnos – annars blir det bara som lite avslappning utan mål. En dålig hypnotisör kan kanske föra ner dig i hypnos men sedan kanske de bara pratar en del och analyserar lite saker utan att du känner någon skillnad efteråt. Och då kanske inte hypnos hjälper alls. För att du ska få ut det meta och ditt bästa av din session är att hypnotisören tar reda på vad det är du har för mål, vad du vill uppnå och föra dig mot det målet. Jag jobbar verkligen för att skapa FÖRÄNDRING när du är under hypnos. Snabbt. Hjälper dig att bli ditt bästa jag helt enkelt! Så att ditt liv blir bättre när vi är klara! För vad var det annars för poäng med alltihop?

Kommer det du berättar att stanna hos mig?

Jag kommer självklart inte att lämna ut ditt namn och dina problem till någon utomstående. Ingen får veta att du har varit här. Det enda undantaget är om jag skulle få reda på någonting som handlar om våld mot barn, eller mord. Då är jag skyldig att rapportera det.

Upplägg

Du kommer att få några frågor att besvara innan vårt första samtal för att jag skall vet mer om dig och därmed kunna hjälpa dig på bästa sätt

Paket

Det krävs oftast två sessioner för att uppnå bästa resultat.

En sessioner: 900:-
Två sessioner: 1600:-

SMS

Du kan under och efter att vi har startat vårat samarbete få sms som en påminnelse av vad du skall tänka på för att nå dina mål. Du kommer att få några alternativ på hur ofta du vill ha sms från mig.

Coaching

Att bli coachad av mig kommer att ge dig en karta över vad du vill och verktyg för att ta dig dit. Jag leder dig genom allt detta så att du själv får sätta ord på det du vill och vilken väg du vill ta för att ta dig mot dina mål.

Vi kommer att tillsammans ta reda på vad du vill i ditt liv, vad det är du saknar, vad du har för mycket av, vad du vill förändra eller vad du vill ha mer av i livet mm.

Det här är bara början av ditt arbete mot det liv du vill ha, det kan handla om din karriär, val av plats att bo på, relationer mm.
När du tillsammans med mig har kartlagt vad det är du vill så ska vi se till att du tar dig dit.

Allt detta gör vi tillsammans via telefon, zoom eller i ett möte på en plats vi kommer överens om.

Upplägg

Du kommer att få några frågor att besvara innan vårt första samtal för att jag skall vet mer om dig och därmed kunna hjälpa dig på bästa sätt

Paket

Det finns 2 paket att köpa vid start och sedan har du fler alternativ efter dessa samtal. Det ena paketet är med 4 samtal och det andra är med 8 samtal.

När du väljer paketet med 8 samtal får du också en session med min metod för att reducera eller få bort jobbiga känslor på bara några minuter. Det blir alltså 9 träffar sammanlagt.

Paket 1: 4 samtal, 2600:-
Paket 2: 8 samtal 5200:-

SMS

Du kan under och efter att vi har startat vårat samarbete få sms som en påminnelse av vad du skall tänka på för att nå dina mål. Du kommer att få några alternativ på hur ofta du vill ha sms från mig.

Kontakta mig för mer info