Den här veckan har varit si så där… så här långt!
Jag har sovit dåligt i fyra nätter och det påverkar mig negativt. Jag är otroligt beroende av min sömn. Det började efter att en av de viktigaste människorna i mitt liv – min mamma, bästa vän och livscoach bara dog, så där hastigt, av cancer.

Fuck cancer

Efter det måste jag ha min sömn annars fungerar inte hjärnan och jag blir mycket lättare stressad, och det är inte bra med tanke på vilket jobb jag har och att jag snart ska byta uppdrag.

Jag lyxade till det i tisdags och blev ompysslad av Louise Olsson Bergstedt på One Lash som är väldigt duktig på ögonfransförlängning och ögonbryn. Efter det tyckte jag att jag förtjänade att sitta i hamnen i Västerås och njuta av sol och värme. Det varade en liten stund, det kom in ett gäng moln som gjorde att jag tyckte att det blev kallt. Nu vet jag att jag är en fryslort… men jag tyckte att det blev kallt.. hahaaa…

Jag har en otroligt stor hemlängtan och har haft det sedan helgen. Jag borde verkligen ha åkt hem, men nu fick jag en fantastisk upplevelse efter Göra kanal i stället och det ångrar jag inte.
Livet är komplicerat ibland, valen är många och beslut ska tas. Det här var egentligen inte något stort beslut, det är inte så att hela mitt liv blev påverkad av det. Herrejösses så jag babblar…

Idag gick och åt lite senare än mina fantastiska kolleger, det visade sig att det inte var det bästa jag kunde göra. Jag hamnade med några som pratade om andra, inte elakt men negativt, så negativt, deras ton på rösten och sätet de sa sakerna gjorde att jag bara ville gå därifrån… UCSH!!
Det kan aldrig vara bra för en människa eller arbetsplatsen att sitta så där. Jag kände mig tröttare när jag gick därifrån än när jag kom dit.

Nu sitter jag och ser fram mot ett hembesök jag skall göra. Där är det trevliga och glada människor.
Nu ska jag skriva lite till, det är mycket det mitt jobb går ut på, skriva och skriva…

One Lash

One Lash Västerås

Hamnen Västerås 170801