[fusion_builder_container backgroundrepeat=”no-repeat” backgroundposition=”left top” backgroundattachment=”scroll” video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” bordersize=”0px” borderstyle=”solid” paddingtop=”20px” paddingbottom=”0px” equal_height_columns=”no” hundred_percent=”no”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ last=”yes” spacing=”yes” background_color=”#f6f6f6″ background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”40px” padding_right=”40px” padding_bottom=”40px” padding_left=”40px” class=”” id=”” min_height=”” hover_type=”none” link=”” border_position=”all”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]

Att hjälpa andra gör något med oss själva.

Jag gillar att hjälpa andra och det är för att det ger mig något att göra det.
Jag hjälper inte alla rakt av för det kan i vissa fall ta mer energi än det ger energi.
Jag har haft ”vänner” i mitt liv som tyckte att det var såå bra att jag ställe upp och gjorde saker gör dem, men när jag vill ha hjälps så fanns det ingen möjlighet till det, jag är övertygad om att de helt enkelt inte tyckte att de behövde hjälpa någon. Dessa människor finns inte i mitt liv längre, men det kanske du förstår.

Hur gör du? Hjälper du allt och alla hela tiden utan att tänka på dig själv och din energi? Får du energi och en go känsla så tycker jag att du skall hjälpa dem. Det viktiga är att du skall tänka på hur det känns för dig, är det bra…. eller dåligt…..? Bara du vet, ingen annan. Kom ihåg att vara rädd om dig, din energi och din goa känslan.

Jag får en härlig känsla när jag kan hjälpa någon som inte förväntar sig det och att de blir så glada för det.

Ha det fantastiskt bra!

Monica Balkefors

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]