[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” class=”” id=””]

Jag hade en gång en trimmad ”moppe”, min äldre bror hade ägt den innan mig. Min pappa tyckte att det var okej att den var trimmad och gick fort för min bror men inte för mig.
Han ville att vi skulle åka en bit efter en väg, jag på ”moppen” och han i bilen så att han fick se hur fort den gick. Jag var en så kallad pojkflicka och gillade fart redan då. Jag var endast 14 år, inte ens 15 år som sig bör för att köra moped.
Vi åkte iväg och kom till en raksträcka där pappa tyckte att jag skulle gasa så mycket det gick så att mopeden kom upp i maxfart. Nu ville jag att min ”moppe” skulle gå fort och inte sakta som alla andra. Det gjorde att jag INTE gasade på för fullt. Min pappa var nöjd med resultatet och jag med.

Det var en liten anekdot från min barndom som jag tycker är riktigt rolig. Idag skulle jag inte tycka att det var roligt om mina barn skulle ha gjort något liknande.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]