[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text]

En kväll efter vägen med husbil.

Vi passerar många ställen på vår färd till olika saker. På våran husbilstur har vi passerat massor med fantastiskt fina platser, här är en av de platser som vi stannade på, Alebosjön.

Dagens berättelse eller tid för eftertanke ?

Långt där borta sitter det en man som tittar ut över sjön och hoppas att lyckan skall komma till honom. Han vet att lyckan är på väg men vet inte riktigt när den kommer. Han har suttit på det här sättet varje kväll i många många år. Han tänker att så länge han gör samma saker som han alltid har gjort på dagarna så kan han sedan sitta och vänta på att lyckan skall komma till honom på kvällarna. Han tänker att det inte påverka hans dagliga liv så det spelar ingen roll att han gör detta på kvällarna. Han sitter och väntar på att något eller någon skall göra honom lycklig, utan att han själv gör något mer än sitter och väntar och pratar om den där lyckan som skall komma.
Han gör samma sak som han alltid har gjort och förväntar sig ändå ett annat resultat och att det är någon annan som skall komma med lösningen till honom.
Alebosjön

Kväll över Alebosjön

Ha det gott!

Monica

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]