[fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” class=”” id=””]

Hipp hipp hurra för mig.
Det blir en födelsedag utan min mamma.

När jag var yngre tänkte jag, när man fyller 50 år är man gammal, men jag känner mig inte gammal. Jag känner mig som jag har gjort i många många år. Jag har hört uttrycket ”50 år är det nya 30 år”. Det måste vara så, att vi idag är yngre vid 50 år än de var förr.
Det kanske bara är en önskedröm från mig… hahaaa… jag kan i alla fall få tro att jag är 30 år.
Det viktigaste för mig är att jag mår bra, jag är pigg (förutom en förkylning) och känner mig inte gammal på något sätt. Det som kan kännas jobbigt ät att när man är 50 år så är det 15 år kvar att jobba om man följer strömmen och gör som de flesta andra. Jag är ju på väg mot ett annat mål än att jobba 40 timmar i veckan i 15 år till. Jag vill ha mer frihet att göra vad jag vill utan att få mindre pengar in, snarare tvärt om.

Jaja.. Här kom det några tankar om att fylla 50 år.

Ha det gott!

Monica Balkefors
Livsglädjedesigner

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]