Om mig2018-10-03T13:07:35+00:00

Om Monica Balkefors

Hej, vad kul att du hittade hit till monicabalkefors.com!

Jag heter Monica Balkefors och jag arbetar med modiga och medvetna kvinnor som vill ändra sitt maidset och leva sitt liv fullt ut.
Världen behöver fler kvinnor som trivs med sig själv och sin vardag för att kunna utföra stordåd i sitt eget liv.

Har du varit på botten?

Det har jag!
Jag har hela mitt liv sett mig själv som en glad människa och någon som ger kraft och energi till andra. När jag kom ner i det svarta hålet tvekade jag på mig själv, jag trodde inte att jag var värld något, allt var bara svar och jag grät dygnet runt. Jag fick inte stopp på tårarna. Allt jag gjorde som att kliva ur sängen, laga mat till mina tre barn var en ständig kamp mot tårar och trötthet. Jag fick hjälp från sjukvården, familjen och vänner för att ta mig ur det. Det tog tid och jag lärde mig massor efter vägen. Jag har efter det varit och nosat på det svarta hålet på grund av dödsfall och andra kriser i livet.

Min uppväxt

Jag har vuxit upp med en pappa som inte var snäll alla gånger och som hade problem med alkoholen. På det sättet som jag, min mamma och bror levde ska ingen behöva ha det. Jag visste aldrig hur det var hemma när jag kom hem.  Var han glad? Arg? Positiv? Negativ? Eller hade han retat sig på något som vi andra gjort ..? Vi visste aldrig vad som väntade oss 24 timmar per dygn. Sedan har min pappa precis som alla andra människor bra sidor som han också delade med sig av till oss.

Jag hade det inte lätt i skolan, jag upplevde att jag blev mobbad och utfryst. Jag hade svårt att lära mig saker, vilket jag naturligtvis klandrade mig själv för. Jag upplevde att jag inte var lika smart eller duktig som de andra. När jag var 40 år fick jag veta att jag har dyslexi.  Det var väl inte så konstigt att jag alltid har fått kämpa mycket mer än andra i skolan.

Jag flyttade till Västerås för att plugga på gymnasiet. Det var skrämmande men en väldigt lärorik och nyttig tid i mitt liv. Jag har många härliga minnen från den tiden.

Resten av min historia kan ni höra i mina e-utbildningar, föreläsningar och/eller retreater. Där får ni också reda på hur jag har vänt allt negativ till positivt i livet.

Välkommen att ta del av mina gåvor där jag delar med mig av inspiration, övningar, meditationer och mycket annat.

Hur kan jag hjälpa och stötta dig?

Alla mina erfarenheter från privatlivet, från mina utbildningar och erfarenheter från arbetslivet använder jag när jag har mina utbildningar och föreläser. Jag är utbildad socionom och har arbetat som kurator på sjukhus och som socialsekreterare inom socialtjänsten.

Det jag har varit med om och det jag möter i min vardag gör att jag förstår dig. Jag kan sätta mig in i dina känslor och hur du mår. Det går inte att läsa sig till dessa erfarenheter, förståelse och de enorma känslorna som uppstår i livet.

Jag hjälper dig genom att delar med mig av mina erfarenheter och kunskaper till dig som kämpar för att få vardagen att gå ihop. Till dig som känner att livet måste vara mer än att stressa, jobba, städa och känna dig slutkörd.

Det som är jobbigt händer alla, det ingår i livet, trotts det så finns det alltid något positivt att se fram mot. Jag hjälper dig att hitta verktygen som passar dig och som hjälper dig att leva ditt bästa liv. Det är du värd!

Varför vägleder jag kvinnor som vill något mer med sitt liv?

Jag vet att det kan vara svårt att få allt i livet att gå ihop. Jag har varit där själv!

Jag vill vägleda kvinnor till att ha det bra liv medan livet pågår. Jag vill inte att flera kvinnor skall vakan upp en dag och fundera på vart livet tog vägen. Jag vill dela med mig av de erfarenheter jag har så att du kan leva ditt liv med ett så bra maidset som det bara går.

Historien bakom

Jag började min karriär som maskinist som både anställd och egen företagare. Jag är utbildad Socionom och jobbar fortfarande inom det yrket. Jag gillar alla möten jag har med människor   Jag tror att alla människor har något att lära mig, om mig själv och om livet <3

Jag har alltid varit villig att lära mig nya saker vilket har gjort att jag har studerat en hel del och försöker lära mig saker från de jag möter. Jag är utbildad som:

  • Energicontroller
  • Behandlingsassistent mot alkohol och droger
  • Livscoach
  • Mindfulnessinstruktör
  • Socionom
  • Samt livet skola som har gjort mig till den jag är

Jag har en ganska brokig uppväxt och jag har barn som har gjort att jag har fått lära mig bland annat ART, aktivt lyssnade med mera …

Balkerforshood – från idé till färdig produkt

Jag har tagit fram en egen produkt, Balkerforshood. Idén kom sig av ett vanligt problem som jag helt enkelt ville lösa. Det blev en resa från idéstadium till uppsydda prototyper från Kina för att slutligen säljas som färdiga produkter. Det har varit en spännande och lärorik resa. I min webbutik kan du se och köpa solskyddet Balkeforshood till din laptop.

Tack för att du läste och tveka in att kontakta mig om du vill veta mer eller lära dig hur börjar din resa mot ditt drömliv!

Varmt välkommen! / Monica Balkefors

Monica Balkefors, livsglädjedesigner

Har du allt men känner dig ändå inte lycklig?
Har du lyckats med det du har gjort men känner dig ändå inte tillfredsställd med det du har gjort?
Är du trött, en trötthet som inte försvinner av mer sömn och du vet att det finns mer för dig i livet?
Jag har varit där och jag vet hur det är att vara där. Jag kan visa dig vägen ut.

Monica Balkefors, Livsglädjedesigner

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com