Onsdag, tredje dagen och fan så jobbig! Jag har varit hungrig i stort sett hela dagen och känt att jag kan äta allt onyttigt som bara finns. Tankarna har sagt till mig Varför ska JAG behöva stå ut med detta, alla andra äter ju vad de vill. Det gör inget om jag äter bara lite annat ( för att stilla min hunger och sug) Så gott med en smörgås med ost (vilket är något jag verkligen gillar, men som jag äter otroligt sällan i vanliga fall) Jag duger som jag är Jag behöver inte gå ner mer i vikt Jag är väl tränad och har muskler så varför ska jag utsätta mig för det här. Jag har betalat för att stå ut med att vara hungrig mm   Sen har jag pratat tankarna till rätta. Jag lyssnade på en podd för någon vecka sedan som konstaterade att leva på kaloriunderskott gör att man är hungrig. Helt enkel! Vill man gå ner i vikt så krävs det ett underskott av kalorier. Med andra ord, DET ÄR BRA ATT VARA HUNGRIG om man har mål att gå ner i vikt. Jahaaa så enkelt är det, var hungrig och du och jag går ner i vikt. Det handlar mycket om att stå ut med hungerkänslan som inte är så rolig att ha, men inte något jag kommer att dö av eller ens fara illa av. Jag har under dagen alltså gått och sagt till mig att det är bra att vara hungrig, då vet jag att jag är på rätt väg.
Ha det så gött!
Monica