Mitt namn är Monica och jag kommer från Hofors och bor fortfarande där, eller jag har min lägenhet kvar där men är mesta tiden på andra orter, där jag arbetar.
Jag har tre underbara barn och tre underbara barnbarn, jag älskar dem alla mest i hela världen. Tyvärr så hinner jag inte träffa dem så ofta eftersom jag är på resande fot ganska mycket.

Jag har vuxit upp i en familj där min pappa inte var så snäll alla gånger. Jag har varit ensamstående med mina barn. Jag har riktigt goa och härliga släktingar och vänner. Jag har några stora sorger i världen som har påverkat hela mig.

Jag började min karriär som maskinist och gick gymnasiet i Västerås. Jag är utbildad socionom idag och har jobbat inom socialtjänsten ett tag och vill vidare mot högre mål, jag vill utföra mer för flera, hjälpa människor att må bra på jobbet och på sin fantastiska fritid – det som är en stor del av livet.

Jag har ett eget företag sedan några år tillbaka, jag tog fram en egen produkt för att det inte fanns någon befintlig lösning till mitt problem. Jag ville sitta ute och jobba och studera vid min dator, vilket inte var möjligt förrän jag tog fram min Balkeforshood. Jag har också lite annan verksamhet på www.tankabratankar.se

Det var lite kort om mig.
Jag skriver denna blogg för att jag vill utforska mig själv, vilket jag kommer att göra genom att skriva vad som händer i mitt liv. Jag hoppas att du och andra kommer att känna glädje, lycka, sorg… Ja, egentligen alla känslor av att ta del av det jag skriver. Jag har också förhoppningen att du kanske lär dig något om dig själv.

Mitt liv består av alla härliga människor jag har runt mig, min fritid, mitt arbete och mitt företagande.
Jag glömde berätta att jag har dyslexi så det kommer med all säkerhet inte vara rättstavat alla gånger.
Jag är en obotlig optimist för att det gör livet roligare och livet ska vara roligt att leva.
Vi – jag har bara ett liv och det är här och nu

Jag ?

Jag igen ?