[fusion_builder_container backgroundrepeat=”no-repeat” backgroundposition=”left top” backgroundattachment=”scroll” video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” bordersize=”0px” borderstyle=”solid” paddingtop=”20px” paddingbottom=”0px” equal_height_columns=”no” hundred_percent=”no”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ last=”yes” spacing=”yes” background_color=”#f6f6f6″ background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”40px” padding_right=”40px” padding_bottom=”40px” padding_left=”40px” class=”” id=”” min_height=”” hover_type=”none” link=”” border_position=”all”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” class=”” id=””]

Varför gör jag allt extra jobb och inte bara nöjer mig med det arbetet jag har?

Jag har alltid eller väldigt länge känt att det måste finnas mer i livet. Att jag och flera med mig måste kunna få ett annat liv än att jobba 8 – 16.30 varje dag för att kunna leva ett bra liv ekonomiskt. För vissa är inte livet bra ekonomiskt fast de arbetar sina 40 timmar per vecka.

Jag vill ha ut mer av livet!
Jag vill ha mer frihet!
Jag vill vara ekonomiskt oberoende!
Jag vill göra det jag tycker är kul!

Jag vill kunna ge mer av mig själv till de som behöver och vill ta emot de kunskaper jag har och som kan ge den enskilde ett bättre liv. Att bli en bättre parter, mamma, pappa, dotter, son, kompis och sist men inte minst bli snällare mot sig själv och få ett bättre självkänsla.

Därför sitter jag inte framför tv:n och tittar på serier eller filmer. Utan tv och med disciplin och fokus kommer man långt. Jag önskar att jag hade mycket mer tid varje dag att göra det jag tycker är kul. En sak som jag tycker är kul är att blogga, att skriva saker. Jag skriver en eller två böcker som jag hoppas kunna trycka upp. Den ena är så gott som klar, jag skall läsa igen och igen och be andra att läsa för att komma med kommentarer och sedan skicka till någon som kan detta och kan hjälpa mig.

GÅVA

Ha det gott!
Monica
Livsglädjedesigner

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container][fusion_builder_container backgroundrepeat=”no-repeat” backgroundposition=”left top” backgroundattachment=”fixed” video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” bordersize=”0px” borderstyle=”solid” paddingtop=”15px” paddingbottom=”70px” equal_height_columns=”no” hundred_percent=”no”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none” last=”no” hover_type=”none” link=”” border_position=”all”][fusion_blog number_posts=”3″ cat_slug=”wordpress” title=”yes” title_link=”yes” thumbnail=”yes” excerpt=”yes” excerpt_length=”15″ meta_all=”yes” meta_author=”yes” meta_categories=”yes” meta_comments=”yes” meta_date=”yes” meta_link=”yes” meta_tags=”yes” scrolling=”no” strip_html=”yes” blog_grid_columns=”3″ blog_grid_column_spacing=”40″ layout=”grid” class=”myGrid” /][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]