[fusion_builder_container backgroundrepeat=”no-repeat” backgroundposition=”left top” backgroundattachment=”scroll” video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” bordersize=”0px” borderstyle=”solid” paddingtop=”20px” paddingbottom=”0px” equal_height_columns=”no” hundred_percent=”no”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ last=”yes” spacing=”yes” background_color=”#f6f6f6″ background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”40px” padding_right=”40px” padding_bottom=”40px” padding_left=”40px” class=”” id=”” min_height=”” hover_type=”none” link=”” border_position=”all”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” class=”” id=””]

Viktnedgång utan egen ämnesomsättning

Det är tufft och stör mig otroligt mycket att jag inte går ner i vikt! Det trots att jag äter nyttigt och slutade med socker för sex veckor sedan i morgon eller idag har jag varit utan socker i sex veckor och har ätit nyttigt lika länge. I början gick jag ner 4 kg för att sedan gå upp 2 kg igen, även om jag äter likadant som jag gjorde i början.

Jä..la sköldkörtel!!

Det är inte bara vikten som strular när man har en icke fungerande sköldkörtel. På fredag skall jag prata med min läkare och hoppas att jag får byta ut min medicin. Från och med igår har tar jag halva dosen medicin på morgonen och andra halvan på kvällen. Allt för att hitta lösningar för mig själv. När jag pratade med min läkare för sex veckor sedan sa hon att jag skulle träna en stund varje dag, styrketräning pratade hon om. Jag har inte gjort det varje dag men jag har gjort det regelbundet sedan dess.

Jag ska prova något nytt

Min dotter har provat detta och säger att det är bra så jag provar jag också. Jag skulle troligen inte ha gjort det om det inte vore för den resa jag ska med mina söner nästa vecka. Jag kan inte ha ett sår som inte har läkt när vi flyger till varmare breddgrader.

Jag har ont i mitt sår och det är rött….
Livrädd att det skall begränsa mig på min resa, så jag tog kontakt med Kry!
Så smidigt det var. De tyckte att såret inte såg bra ut så jag fick antibiotika. Vilket känns bra.

Jag har inte en aning om hur natten kommer att bli med tanke på att alla rörelser med benet gör ont.

Planera för resan

Planerna inför utlandsresan pågår. Jag har inte börjat packa men tänker på vad jag skall ta med mig 😉
Väskor skall fixas och kolla hur mycket vi får ta med oss.

Imorgon ska beställning på Taxfree göras 🙂

Ikväll var det inte så positivt men det är livet och jag är tacksam för mitt liv.

Ha det gott!

Monica

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container][fusion_builder_container backgroundrepeat=”no-repeat” backgroundposition=”left top” backgroundattachment=”fixed” video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” bordersize=”0px” borderstyle=”solid” paddingtop=”15px” paddingbottom=”70px” equal_height_columns=”no” hundred_percent=”no”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none” last=”no” hover_type=”none” link=”” border_position=”all”][fusion_blog number_posts=”3″ cat_slug=”wordpress” title=”yes” title_link=”yes” thumbnail=”yes” excerpt=”yes” excerpt_length=”15″ meta_all=”yes” meta_author=”yes” meta_categories=”yes” meta_comments=”yes” meta_date=”yes” meta_link=”yes” meta_tags=”yes” scrolling=”no” strip_html=”yes” blog_grid_columns=”3″ blog_grid_column_spacing=”40″ layout=”grid” class=”myGrid” /][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]