Hur känns det i din kropp att vara arg och irriterad på någon? Alltså vad händer i din kropp, inte i dina tankar utan i din kropp!!! ?

Jag vill att du verkligen känner efter nästa gång du bestämmer dig för att vara arg, sur, irriterad, frustrerad på någon annan. Jag tar bara för givet att du inte är det på dig själv. Är du det så tycker jag att du skall se över vilka program och kurser jag har för du är verkligen värld att vara din bästa kompis. ?

Åter till din kropp, REFLEKTERA över vad som händer i din kropp.

Är det bra eller dåligt för dig?

Troligen så mår du inte så bra av det och ändå kan du inte sluta att tänka på personen på ett negativt sätt.

Ibland kan det vara så att man kan tycka att det är helt okej att gå och tänka negativa tankar om andra, men då förstår du inte hur det påverkar dig i längden. Det påverkar både din kropp och sinne negativt. Det finns ingenting bra med det för din skull, och personen du tänker på har troligen inte en susning om att du lägger tid, energi och ilska på dem. När du gör det så säger du NEJ till andra bar saker i ditt liv.

Du tillåter en annan människa att bestämma hur ditt liv skall vara.

Är det så du vill ha det?

Jag hade en klient förut som var jätte arg på en offentlig person och det var inte Putin, Min klient var så arg att den inte kunde prata om det och klienten kunde inte heller ta tag i problemet för att den blev så arg hela tiden och var så fast i sådant som den här offentliga personen gjorde och ”ställde till” det för min klient.
Det var verkligen något att bita och och till slut kunde min klient släppa taget om det som var och mår idag sååååå mycket bättre.
För vem vill väl lägga sitt liv i någons händer som troligen inte ens vet vem man själv är?

Inte jag i alla fall!!

Det är en väldigt speciell tid just nu med ett krig som en enda ledare har skapat, och jag förstår att det är lätt att lägga tid och energi på Putin. Jag vill att du frågar dig om det är värt det?

Vad kan du göra för att du inte skall lägga ditt liv i Putins händer.?

Det är det han vill och han vill att vi skall vara arga och RÄDDA , så ju mer arg och RÄDD du är, desto mer har han vunnit.

Älska dig själv och se till att sprida det vidare i världen❤️❤️