[fusion_builder_container backgroundrepeat=”no-repeat” backgroundposition=”left top” backgroundattachment=”scroll” video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” bordersize=”0px” borderstyle=”solid” paddingtop=”20px” paddingbottom=”0px” equal_height_columns=”no” hundred_percent=”no”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ last=”yes” spacing=”yes” background_color=”#f6f6f6″ background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”40px” padding_right=”40px” padding_bottom=”40px” padding_left=”40px” class=”” id=”” min_height=”” hover_type=”none” link=”” border_position=”all”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]

Att starta ett företag kan vara lite skrämmande för man vet inte riktigt vad som väntar en, men jag har inte ångrat mig en enda gång. Ibland har jag funderat vad jag håller på med, men inte ångrat mig. Jag har gått på nitar av företag som man borde kunna lite på, stora företag som borde veta bättre. Jag har också gått på andra nitar men det är en del av resan.
Inte bara jag har funderat på vad jag håller på med utan även människor som jag har runt mig har funderat på vad jag håller på med. Det kan de få göra, för det är de människor som accepterar och kan stötta mig som är de viktiga i min företagsresa. Jag kan ibland känna mig ensam i mitt sätt att tänka hur jag vill ha mitt företag. Jag vill arbeta så mycket som möjligt digitalt så att jag blir platsoberoende och det har många svårt att förstå eller ens att sätta sig in i det, det kan jag i och för sig förstå. I skolan blir vi upplärda att vi skall få en bra utbildning och sedan få ett arbete som vi skall gå till för att göra våra åtta timmar per dag. Det håller på att förändras och vi är på väg mot ett annat sätt att arbeta och det är jag väldigt glad över. Vi är mer och mer på internet och fler och fler tycker att det är okej.
FaceTime, zoom, skype mm är bara några plattformar som gör att vi kan ha samtal med varandra och kunna ser varandra fast man är på olika orter. Mina barnbarn som inte bor nära mig pratar jag med ofta genom video, det gör att de alltid har känt igen mig när jag har träffat dem, även när de var riktigt små.
Tack för den utvecklingen!
Den utvecklingen gör också att jag kan ha kurser, samtal och annat via olika plattformar och ändå kunna se mina deltagare och kunder.
Använder du dig av olika tekniska ”hjälpmedel” i din vardag? Vilka använder du och till vad?

GÅVA

Ha det gott!
Monica
Livsglädjedesigner

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container][fusion_builder_container backgroundrepeat=”no-repeat” backgroundposition=”left top” backgroundattachment=”fixed” video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” bordersize=”0px” borderstyle=”solid” paddingtop=”15px” paddingbottom=”70px” equal_height_columns=”no” hundred_percent=”no”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none” last=”no” hover_type=”none” link=”” border_position=”all”][fusion_blog number_posts=”3″ cat_slug=”wordpress” title=”yes” title_link=”yes” thumbnail=”yes” excerpt=”yes” excerpt_length=”15″ meta_all=”yes” meta_author=”yes” meta_categories=”yes” meta_comments=”yes” meta_date=”yes” meta_link=”yes” meta_tags=”yes” scrolling=”no” strip_html=”yes” blog_grid_columns=”3″ blog_grid_column_spacing=”40″ layout=”grid” class=”myGrid” /][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]