2023-04-11 Tisdag

I måndags – dag 1 var jag och tränade ett HIT pass med några andra kvinnor och dag 2 gjorde jag programmets HIT pass.

Måndagen är en grupp för nybörjare så det är inte så utmanande, men det var något jag var tvungen att prova på. Jag har tränat själv sedan i september 2022. Det var viktigt för mig att testa  om jag klarade av träning som inte är det jag brukar göra och att göra det i grupp. Det känns fantastiskt att veta att jag kan ge mig in i grupper att träna och veta att jag klarar av det.

Dag 2 träningen gick bra och det var så skönt att få ta ut mig på det sättet. Vi skall springa 1 km vid två tillfällen. Jag ställde mig på löpbandet och försökte att springa, jag sprang nog i 4 minuter, och fanken så ont i höger höft och ben jag får. Jag vill inte ha det så. Efter träningen så var det inte kvar och det är en förändring i smärtan. Förr satt smärtan kvar i flera dagar och nu är den nästan borta när jag går ifrån gymmet.

Maten de första två dagarna har gått bra och jag har varit pigg.

Ha det så gott!

Monica