2023-04-05 Jag trodde inte att jag skulle vara en person som skiver om min hälsoresa i min blogg, men nu har jag bestämt mig för att dela den med dig. Jag gör det för att jag hoppas att du ta med dig något av det i ditt liv.   Jag trodde inte att jag skulle vara en person som skiver om min hälsoresa i min blogg, men nu har jag bestämt mig för att dela den med dig. Jag gör det för att jag hoppas att du ta med dig något av det i ditt liv.   Jag har äntligen börjat bygga upp min kropp på lång sikt. Jag har tränat mycket genom åren och jag har alltid gillat styrketräning eller funktionell styrketräning. Det här med kondition har inte varit min grej förutom det året jag cyklade 100 mil på 3 månader. Det finns lite dokumenterat från min cykelresa i tidigare blogginlägg.   I september 2022 började jag ett program med träning och kost, inte diet, utan kost. Att äta bra för kroppen under dessa månader vi tränade tillsammans. Jag fick otroligt bra resultat och höll kvar det  i några månader på ett bra sätt. Jag har tappat det lite den sista månaden…. Nu på måndag startar jag ett annat program med träning och kost. Jag gör det för att jag känner att jag behöver en lite knuff till för att ta mig lite längre och för att skapa ett hållbart sätt att leva på. Jag byggde muskler och formade om kroppen och det har jag tappat en del, så nu kör jag igen.   Idag ska vi har första mötet tillsammans och jag har fått första träningspasset i appen och nu har jag gjort den. SÅÅÅÅÅÅÅ skönt!!   Nu ska jag redigera filmen som ska ut i appen och du kommer också att få ta del av den. Jag går så långt utanför min komfortzon att dela detta med dig och alla andra.   Ha det bäst! Monica