[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” class=”” id=””]

Du och jag bör inte döma någon, du och jag vet inte hur deras liv ser ut, du och jag vet inte vad de har med sig i sin ryggsäck som gör att de kanske beter sig på ett sätt som du eller jag upplever som konstigt, irriterande mm.
Det kanske har hänt något som gör att de tänker, känner och beter sig konstigt. De har kanske har haft en jobbig dag på jobbet, fått ett tråkigt besked, mist en förälder, sin partner osv.
Jag vet att det är lättare sagt än gjort att inte döma. Vi sorterar och kategoriserar allt som händer och allt som vi ser hela dagarna. Det är därför svårt att låta bli att döma.

Jag hörde en historia för länge sedan som jag bär med mig varje dag, jag kommer inte ihåg den exakt men den går ungefär så här:

”Det är en man som sitter på en restaurang och vill äta sin mat i lugn och ro.
Där på restaurangen är det en pappa med sina barn, barnen far runt och skriker. Mannen tänker att det är en oansvarig pappa som inte säger åt sina barn och som inte tillrättavisar dem. Pappan bara sitter där och tittar rakt ut i luften och gör inget åt sina barn. Mannen blir riktigt irriterad på pappan och går fram till honom för att säga åt honom att se efter sina barn och att han är en dålig pappa. När han kommer fram till pappan säger han att han skulle uppskatta om barnen inte levde om så mycket. Pappan tittar upp på mannen med tom blick och säger att han inte inte vet vad han skall göra, hans fru dog idag…..”

Försök att under en dag inte döma någon eller något!
När du upptäcker att du dömer, tänk då på det som står ovan.
Du vet inte hur det är att vara den andra personen!

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]