VAD ÄR MENINGEN MED LIVET???

Vill du höra en STORRY som kan hjälpa dig i ditt liv?
Jag hoppas det ,för jag tror att det inte bara är jag som har gått igenom och går igenom den process som jag gör nu.

Jag har pratat om och informerat om att det man fokuserar på, det får man och så mår man.

Nu har jag varit i mitt velande hit och dit lite för länge, tycker jag i alla fall. Det handlar inte om hur jag mår eller mina mål, eller mina mål blir involverade i detta i slutänden.

Jag har gjort många saker i mitt yrkesverksamma liv, och i mitt privata liv som gör att jag kan mycket och vet mycket inom vissa områden, troligtvis precis som dig. Det jag har varit i, är att jag inte vetat vad jag vill göra, alltså jobba med för att må så bra som möjligt och kunna få ut så mycket som möjligt av mitt liv. Eller rättare sagt, vart jag skall få in mina pengar ifrån för att leva det liv jag vill leva!
Min mamma dog ca 6 veckor efter att hon fyllt 65 år i cancer. FUCK CANCER!!!! Min bonuspappa dog i cancer tre år innan han fyllde 65 år. FUCK CANCER!!!!!!

Vad vill jag då säga med det?
Vi behöver leva livet nu och inte vänta till vi går i pension. Många i min ålder och de som är lite äldre går och väntar med att göra de saker som är bra för dem fram till pensionen. Det är ju helt galet, tänk om den inte blir 65 år, då har den gått och väntat på ett bättre liv och aldrig gjort allt den kan för att få ett bättre liv! Det ska den ha efter att den fyllt 65 år (67 år eller när nu pensionen infinner sig)!! Hela jag skriker NEJ!!! Tänk om den tiden aldrig kommer? Tänk om den hade kunnat gjort lite annorlunda för att leva ett fantastiskt liv och inte har gjort det för att den inte har tillräcklig tro på sig själv eller tänker för mycket på vad andra skall tycka?

Alltså så många funderingar och tankar kring vad jag gör med mitt liv. Jag vill inte vänta till jag går i pension innan jag skall göra allt det där jag vill göra! Vill du?

Så frågan har varit vad skall jag göra som jag älskar för att få in de pengar jag behöver för att leva det liv jag vill

Jag tor, och jag säger tror, men jag är ganska säker för jag älskar verkligen att jobba i detta program och att skapa olika sker och sits men inte minst, jag är jäkligt duktigt på det! Jag skall lära andra att använda Canva för att underlätta deras liv på många sätt. Den värld vi lever i nu handlar mycket om att synas på sociala medier, skapa produkter som kan delas digitalt, föreläsningar och presentationer som skall göras för att visa 5 till hur många som helst, och mycket mera som ska vara snygga, lätta att ta till sig och visa vad man vill och vem man är som tex företagare. Tänk på all reklam du ser över allt sådant kan skapas i Canva, grattis kort, bröllops planeringar och bordsplaneringar, visitkort och ja, jag kan fortsätta hur länge som helt. Det är sådant jag är jäkligt duktig på och vill hjälpa andra att göra åt dem men också att lära andra att använda sig av Canva på ett enkelt och lätt sätt. Jag kommer att ha mer avancerade kurser också.
Jag har hjälpt en kund att bygga sin e-kurs och jag älskade det också… så jag kommer att ta åt mig fler kunder att hjälpa med byggandet och det digitala fixande och trixande för att få det att fungera optimalt för min kund.
Jag kommer att stänga min webbshop som knappt har öppnat och satsa på webbshoppen www.bohoshine.se och att lägga ut mina digitala produkter på Etsy.
Allt detta kommer du att kunna ta del av på min Youtube-kanal som du hittar här: https://www.youtube.com/@monicabalkefors1794

När allt detta är på plats skall jag ta upp min podd igen och så jag längtar efter det.

Så här är jag och VET vad jag skall göra!! Fattar du? Jag vet… utan att ha allt utstakat hela vägen och vart det skall ta vägen.

Vad älskar du att göra?
Har du det som din inkomstkälla?
Skulle du kunna ha det som din inkomstkälla?

Ha en underbar dag!