[fusion_builder_container backgroundrepeat=”no-repeat” backgroundposition=”left top” backgroundattachment=”scroll” video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” bordersize=”0px” borderstyle=”solid” paddingtop=”20px” paddingbottom=”0px” equal_height_columns=”no” hundred_percent=”no”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ last=”yes” spacing=”yes” background_color=”#f6f6f6″ background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”40px” padding_right=”40px” padding_bottom=”40px” padding_left=”40px” class=”” id=”” min_height=”” hover_type=”none” link=”” border_position=”all”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” class=”” id=””]

En vecka på Gran Canaria

Nu har vi varit här i en vecka. Vi har njutit av lugnet och möjligheten att bara vara. Vi har varit vid poolen i några dagar. Vattnet var kallt!! Tyckte jag i alla fall, jag är badkruka i nästan alla lägen. Jag har inte badat i Sverige på flera år, det kanske blir i år eftersom det är kanon väder hemma i Sverige. Medelåldern på vårat hotell var väldigt hög, så lugnt var det. Känslan att få vara här har varit fantastisk, dels med grabbarna och vi har i stort sett bara gjort det vi har velat. Onda och trötta fötter har gjort att det inte har blivit så många promenader som jag hade önskat.

Jag köpte en solskyddsfaktor från ett märke som jag bara älskar, men här har de inte gjort det så bra. Grabbarna har bränt sig! Med solskyddsfaktor 50!?

Hyra bil

En dag hyrde vi bil. Smidigt och billigt. Vi var upp till högsta berget, utsikten där var storslagen. Det var faktiskt inte högsta toppen för den har Nasa lagt beslag på 🙂 Den var precis bredvid. Resan mot målet ska också vara bra, det vet ni väl att det är så?
Det är jobbigt att ta sig till sitt mål annars. Den här resan mot målet var fantastisk och spännande. Det var inte jag som körde upp dit, Andreas tyckte att det var läskigt att köra bitvis. Smala och krokiga vägar, som Andreas sa så mötte man nästan sig själv 🙂
Vi han med en Alovera plantage också. Grabbarna tyckte att jag handlade dyrt där. Ska det vara bra så ska det 😉

På väg mot högsta punkten

Fantastisk natur

Alovera plantage

Kallt uppe i bergen

Lanzarote längre bort, högsta toppen

Absolut högst upp!! Det är väldigt långt ner överallt!

Molnen kommer mot oss! Så coolt!

Byn Firgas

Las Palmas

Jopp, vi var dit, tror jag. Vi parkerade såg Santa Anna gick ner till havet och åkte därifrån.

Las Palmas

Kusten vid Las Palmas

Öken – Maspalomasöknen

Vi åkte vidare till öken i stället. Vi vill ha mat! Det blev en miss med maten när vi var i lilla byn efter vägen 🙁
Med mat i magen blev det en gång och spring tur i sanden.

Maspalomas öknen

Maspalomas öknen

Promenad i Maspalomas öknen

Sista kvällen

Igår var det sista kvällen. Promenad efter stranden. En sväng till Yumbo köpcentrum. Jag, jag prutade hejvillt… det är inget jag gör med lätthet, men igår gjorde jag. En stopp på favorit restaurangen innan vi gick hem.

Yumbo köpcentrum

Sista kvällen på favorit restaurangen, på grund av billig öl och fantastisk utsikt.

Sandslott

Nu ska vi packa

Nu har grabbarna vaknat och vi ska packa för att ta oss mot flygplatsen. Jag känner att jag har kunnat stanna längre, kanske inte precis här på Norcopia, men i värmen och lugnet.

Ha det gott!

Monica
Livsglädjedesigner

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container][fusion_builder_container backgroundrepeat=”no-repeat” backgroundposition=”left top” backgroundattachment=”fixed” video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” bordersize=”0px” borderstyle=”solid” paddingtop=”15px” paddingbottom=”70px” equal_height_columns=”no” hundred_percent=”no”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none” last=”no” hover_type=”none” link=”” border_position=”all”][fusion_blog number_posts=”3″ cat_slug=”wordpress” title=”yes” title_link=”yes” thumbnail=”yes” excerpt=”yes” excerpt_length=”15″ meta_all=”yes” meta_author=”yes” meta_categories=”yes” meta_comments=”yes” meta_date=”yes” meta_link=”yes” meta_tags=”yes” scrolling=”no” strip_html=”yes” blog_grid_columns=”3″ blog_grid_column_spacing=”40″ layout=”grid” class=”myGrid” /][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]