Jag mins midsommar 2021, ja det brukar väl de flesta göra. 😉

Jag sa det högt och jag struntade i vad det var jag sade!! Det kom från hjärtat och ändå valde jag att ignorera det för att jag precis tagit ett annat beslut om mitt liv.

Jag hade gått en utmaning för att kunna jobba som coach, vilket har varit min dröm i många, många, mååånga år….

Jag var på väg mot rätt håll..YES!!!! (Det var inte riktigt så även om jag trodde det)

Jag har jobbat med människor nästan hela livet och har hjälpt och stöttat dem i sina liv på ett eller annat sätt, och äntligen skulle jag köra eget med det jag älskar att göra. Jag är utbildad socionom, mindfullnes lärare, motiverande samtal och har många flera utbildningar för att jag skall ha de verktyg jag behöver för att hjälpa andra och mig själv på bästa sätt.

Jag coachade ett gäng fantastiska människor och hade utmaningar som hjälpte flera till att förändra sin liv så att det mådde bättre.

Vad kunde vara bättre?

Jag hade nått mitt mål.

Men….

Det kändes inte riktigt så hela vägen, alltså så där att det kändes i hela kroppen. Så det var att börja tänka om igen…

Så sitter jag och skapar saker i Procreate och Canva, och det slår mig att tiden rinner iväg och jag älskar att sitta med detta! Ska jag då inte hålla på med det jag tycker är roligt och som jag är riktigt bra på? JOOOOO!!!

Jag har genom åren skapat pdf:er, loggor till företag, content, tavlor, e-böcker, presentationer, utskrivningsbara filer och mycket mera i dessa två program och i fotoredigerings program.

Så nu har jag tagit beslutet att starta en webbutik med mina alster och mallar för sociala medier. Jag har några kunder som jag hjälper att ta fram deras banners, mallar till social media, vilka färger de skall ha, typsnitt mm för att de skall ha lättare att göra saker själv samt att det skall se enhetligt ut för dem. Nu tillhör inte jag dem som tycker att allt skall se precis lika ut på alla biler på tex Instagram, det blir svårt att urskilja när det kommer nya spännande inlägg då.

Min nisch har varit att hjälpa människor genom samtal, nu hjälper jag människor genom att göra deras liv lättare och roligare och när butiken öppnar kommer jag att hjälpa flera att få bland annat härliga tavlor i hemmet.

Men åter till det jag sa midsommaren 2021… Jag sa att det är roligt att skapa biler och texter till de inlägg jag gör. Jag fick då svaret att det inte var något jag skulle göra själv längre fram för att jag skulle lägga tid på det som jag vill göra.

Jag svarade att jag vill göra det för att jag tycker att det är roligt och jag är bra på det….

Varför lyssnade jag inte på mig själv redan där? Ja, du! Ibland är jag bara skit dålig på att lyssna på mig själv!

Ha en fantastisk dag!

Monica