[fusion_builder_container backgroundrepeat=”no-repeat” backgroundposition=”left top” backgroundattachment=”scroll” video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” bordersize=”0px” borderstyle=”solid” paddingtop=”20px” paddingbottom=”0px” equal_height_columns=”no” hundred_percent=”no”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ last=”yes” spacing=”yes” background_color=”#f6f6f6″ background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”40px” padding_right=”40px” padding_bottom=”40px” padding_left=”40px” class=”” id=”” min_height=”” hover_type=”none” link=”” border_position=”all”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” class=”” id=””]

Jag är med ett gäng bloggare som vill sprida kärlek på nätet. #lelite

Mer positivet. Mer glädje. Så därför har jag svarat på dessa frågor för att fylla internet med lite mera kärlek!

1. Nämn en av dina egenskaper, som du är stolt över?
Jag har lätt till skratt och sprider det gärna till andra

2. Lägg upp en bild, som fyller dig med lyckliga minnen.

Noah och jag – såå mycket kärlek

Så mycket som var så annorlunda då. Vi badade i kärlek och värme från de som fanns runt oss där och då <3 <3 <3

3. Berätta om en sak som varit svårt i ditt liv, men som har lett till något positivt?
Jag tillsammans med andra i min familj blev misshandlad av min pappa, både psykiskt och fysiskt. Han hade oss i ett järngrepp dygnet runt. Även när vi flydde ifrån honom påverkade han oss länge, d mest på det psykiska planet.

Det är en del av mig och en av anledningarna till att jag är den har är idag. Utan det hade jag kanske inte jobbat med det jag gör. Det har lärt mig att livet kan vara underbart fast man har det svårt. Jag hade kunnat valt att göra mig till ett offer och skylla allt dåligt på det, men det ger inte mig det liv jag vill ha.

4. Lägg in ett citat, som fyller dig med hopp.
”Ändra din tanke och du ändrar din upplevelse om livet”
Det går att se sitt liv på ett bättre sätt och därmed känna sig gladare.

5. Berätta om en människa (vän, familjemedlem, offentlig person), som inspirerar dig?
Jag kan inte plocka ut någon specifik men det finns så många fantastiska människor som skapar bra saker i sitt och andras liv. Jag beundrar dem som går sin egen väg, som gör det som är rätt för dem. Sådana som har valt att lyckas fast de har haft det tufft i uppväxten och i livet. Jag kan nämna några stora som jag ser upp till Oprah, Tony Robbisn, Steve Jobbs, Tim Ferris. Sen har vi de som har funnits i min omedelbar närhet som min mamma och mormor.

[/fusion_text][fusion_testimonials design=”classic” backgroundcolor=”” textcolor=”” random=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””][fusion_testimonial name=”Your Content Goes Here” avatar=”male” image=”” image_border_radius=”” company=”Your Content Goes Here” link=”” target=”_self”]Your Content Goes Here[/fusion_testimonial][/fusion_testimonials][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container][fusion_builder_container backgroundrepeat=”no-repeat” backgroundposition=”left top” backgroundattachment=”fixed” video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” bordersize=”0px” borderstyle=”solid” paddingtop=”15px” paddingbottom=”70px” equal_height_columns=”no” hundred_percent=”no”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none” last=”no” hover_type=”none” link=”” border_position=”all”][fusion_blog number_posts=”3″ cat_slug=”wordpress” title=”yes” title_link=”yes” thumbnail=”yes” excerpt=”yes” excerpt_length=”15″ meta_all=”yes” meta_author=”yes” meta_categories=”yes” meta_comments=”yes” meta_date=”yes” meta_link=”yes” meta_tags=”yes” scrolling=”no” strip_html=”yes” blog_grid_columns=”3″ blog_grid_column_spacing=”40″ layout=”grid” class=”myGrid” /][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]