[fusion_builder_container backgroundrepeat=”no-repeat” backgroundposition=”left top” backgroundattachment=”scroll” video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” bordersize=”0px” borderstyle=”solid” paddingtop=”20px” paddingbottom=”0px” equal_height_columns=”no” hundred_percent=”no”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ last=”yes” spacing=”yes” background_color=”#f6f6f6″ background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”40px” padding_right=”40px” padding_bottom=”40px” padding_left=”40px” class=”” id=”” min_height=”” hover_type=”none” link=”” border_position=”all”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” class=”” id=””]

Den här veckan har gått så fort…

Det kan bero på att jag var hemma i måndags med en vagel och ingen sömn.  Jag var inte utanför dörren på heeeela dagen!

Tisdagen cyklade jag till Torsåker för att säga hejdå till min kompis Oje och hennes barn som åkte utomlands i onsdags.
Jag har jobbat med det här som jag älskar varje kväll och det gör mig så glad och lycklig. Jag ordnade nya kurser som kommer längre fram till hösten och la ut dem på min sida Tanka bra tankar. Jag har skapat nya kontakter via Instagram och Facebook. Jag har haft en meditation live på min grupp Livsglädjedesigner på Facebook, skickat mail till alla mina följare och ikväll har jag gjort klart Gåvan som ni hittar här nedanför.

Tyvärr är ljudet dåligt, inspelningen gjordes live och blev inte bra. Försök att lyssna på innehållet, budskapet jag vill ge till dig

GÅVA

Promenad i vackra Falun

Efter en härlig cykeltur till Torsåker

Hofors är vackert

Det jag läser och lär mig just nu

Belöningen efter live meditationen

Promenad i Falun

På väg hem från Falun

Ha det gott!
Monica
Livsglädjedesigner

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container][fusion_builder_container backgroundrepeat=”no-repeat” backgroundposition=”left top” backgroundattachment=”fixed” video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” bordersize=”0px” borderstyle=”solid” paddingtop=”15px” paddingbottom=”70px” equal_height_columns=”no” hundred_percent=”no”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none” last=”no” hover_type=”none” link=”” border_position=”all”][fusion_blog number_posts=”3″ cat_slug=”wordpress” title=”yes” title_link=”yes” thumbnail=”yes” excerpt=”yes” excerpt_length=”15″ meta_all=”yes” meta_author=”yes” meta_categories=”yes” meta_comments=”yes” meta_date=”yes” meta_link=”yes” meta_tags=”yes” scrolling=”no” strip_html=”yes” blog_grid_columns=”3″ blog_grid_column_spacing=”40″ layout=”grid” class=”myGrid” /][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]