RÄDSLOR – Törs jag verkligen lite på…???
Så jäkla jobbiga att ha, när jag egentligen bara vill ge allt…..
Jag är så trött på rädslor ställer till det för mig och för så många andra.
Min uppväxt var inte den bästa och skapade många rädslor för livet, men dessa har jag jobbat med, jag har i och för sig inte kommit över allt. Det är sådant som sitter kvar i det undermedvetna och det undermedvetna har jag jobbat massor med.
Idag har jag andra rädslor, som vi närmare eftertanke är gamla, fanken! Jag som trodde att det var helt borta. Det är 35 år sedan och nu har det pluppat upp igen. Våran hjärna är inte alltid så lätt att förstå sig på.
Jag tyckte att vi hade det så bra, men det kom en annan emellan fast vi hade barn ihop. Hon tog definitivt inte hänsyn till det eller hade respekt för det, och inte han heller.
Nu har jag under några år dejtat två killar som jag trodde var super bra och sen visade det sig att den ena använde psykisk misshandel och den andra drack för mycket – jag är rädd som fan för att ge mig in i en relation igen.
Det är inte bra rädslor som stoppar mig, det är vad andra skall tycka, vad jag utsätter mina nära och kära för, att misslyckas med en relation igen… och så mycket mera….
Jag antar att du också har varit med om något som gör dig rädd för att göra och ha ett liv som du vill ha.
Jag har alla verktyg jag behöver för att ta mig igenom detta och jag kommer att jobba som fan för att ta mig till att få mod att bli förälskad, kär och ha en lång härlig och sund relation.
Första steget är att inse att det finns rädslor om stoppar oss och gör livet surt för oss och sedan göra dem mindre skämmande, och det finns det massor med verktyg att använda siv av för att göra just det.
Jag inser nu att dessa rädslor kan sitta så djupt att det kan ta ett tag för mig att jobba med.
Har du sådana rädslor?
Vad gör du åt dem?

 

Ha en Fantastisk dag❤️

Monica