[fusion_builder_container backgroundrepeat=”no-repeat” backgroundposition=”left top” backgroundattachment=”scroll” video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” bordersize=”0px” borderstyle=”solid” paddingtop=”20px” paddingbottom=”0px” equal_height_columns=”no” hundred_percent=”no”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ last=”yes” spacing=”yes” background_color=”#f6f6f6″ background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”40px” padding_right=”40px” padding_bottom=”40px” padding_left=”40px” class=”” id=”” min_height=”” hover_type=”none” link=”” border_position=”all”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” class=”” id=””]

En helg full med härliga människor, roliga saker och mycket arbete

Vi, min mc-klubb och jag har haft våran årliga träff uppe i Edskevall. Vi är ett gäng härliga människor som försöker få till en fantastisk helg till alla som kommer till oss.

Vi startar långt före för att få till det. Jag sitter med matlistor och försöker beställa mat så att det räcker hela helgen samtidigt som det inte skall bli för mycket mat inköpt. Sen har vi alla andra som gör massor av saker innan helgen kommer. Vi startar på torsdagskväll med att få upp tält och ställa i ordning i huset och där alla deltagare skall äta frukost.

På fredagsmorgon är några igång och hämtar mejerier och annat medans vissa av oss måste jobba, dit hör jag.

Sen fortsätter fredagen med att se till att allt kommer på plats. Kolla att all mat är med. Sätta fart på spis och korvmoj.

Det går inte att beskriva allt vi gör eller jag vet inte allt vi gör, jag har koll på mitt och de andra har koll på sina ansvarsområden.

Vi har band som spelar både fredag och lördag.

Jag har njutit hela helgen och som vanligt händer det massor.

I år hade vill Rocken roll som tema. Jag klädde upp mig i år, inte klädde ut mig ?

Vissa händelser och vissa samtal sitter mer än andra.

Det viktigaste är att vi har det kul. Vårat gäng har det så kul ihop, det är skratt hela tiden, ända fram till söndag eftermiddag när vi alla åker hem och är helt slut.

Jag åkte vidare och tittade på en motorcykel till min son, han köpte den. Så nu är det att ta mc-kort som gäller för honom och mig.

Sen åkte jag vidare på linedance i tre timmar – Sen åkte jag till Västerås till mina barnbarn.

Ha det gott!
Monica
Livsglädjedesigner

Stora tältet är på gång

Jag njuter

Lekar till Stiil på gång

Sminkning och annat inför tipspromenaden

Håret är klart

Badkar ute på tur

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container][fusion_builder_container backgroundrepeat=”no-repeat” backgroundposition=”left top” backgroundattachment=”fixed” video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” bordersize=”0px” borderstyle=”solid” paddingtop=”15px” paddingbottom=”70px” equal_height_columns=”no” hundred_percent=”no”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none” last=”no” hover_type=”none” link=”” border_position=”all”][fusion_blog number_posts=”3″ cat_slug=”wordpress” title=”yes” title_link=”yes” thumbnail=”yes” excerpt=”yes” excerpt_length=”15″ meta_all=”yes” meta_author=”yes” meta_categories=”yes” meta_comments=”yes” meta_date=”yes” meta_link=”yes” meta_tags=”yes” scrolling=”no” strip_html=”yes” blog_grid_columns=”3″ blog_grid_column_spacing=”40″ layout=”grid” class=”myGrid” /][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]