[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” class=”” id=””]

Jag var så glad och lycklig över att få börja här, där jag har bott, att få vara mitt i centrum där jag har tillbringat så mycket tid som tonåring.

Förväntningar

Idag vill jag bara härifrån och jag räknar dagarna jag har kvar här.
Jag gjorde ett val som jag trodde var bra för mig, det kanske det är i slutänden. Jag har lärt mig massor om människor och organissationer. Jag kommer att bära med mig det och använda det till något bra.

Att göra val i livet är inte alltid så enkelt.

Du gör val efter de kunskaper du har just vid det tillfället. Sen när det har gått ett tag så har du andra kunskaper och erfarenheter som gör att du inte skulle ha gjort precis det valet. Då får du gilla läget och göra så gott du kan för att göra det så bra du kan för dig själv.

Det är det jag gör nu. Letar lösningar, hittar de goda och roliga i saker som händer och vet att det kommer att ta slut.

Ha en bra dag!

Monica

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]