[fusion_builder_container backgroundrepeat=”no-repeat” backgroundposition=”left top” backgroundattachment=”scroll” video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” bordersize=”0px” borderstyle=”solid” paddingtop=”20px” paddingbottom=”0px” equal_height_columns=”no” hundred_percent=”no”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ last=”yes” spacing=”yes” background_color=”#f6f6f6″ background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”40px” padding_right=”40px” padding_bottom=”40px” padding_left=”40px” class=”” id=”” min_height=”” hover_type=”none” link=”” border_position=”all”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” class=”” id=””]

Hur har din helg varit?

Har du arbetat eller varit ledig? Du kanske har semester?
Det skulle vara skönt med semester nu.
Nämn minst tre saker som har varit bra de senaste dagarna!

Min helg har varit precis så som jag ville att den skulle vara!

Jag är en obotlig optemilsten så jag tycker att det mesta är bra, eller kan se att det finns något som är bra i det mesta. Inte allt, långt ifrån i allt men i det mesta.
Saker jag tycker har varit bra de senaste dagarna är att jag har träffat min dotter och mina barnbarn, att få vakna med ett av barnbarnen bredvid mig <3, jag har tittat på motorcyklar, varit ute i regnet, läst, pratat med fantastiska människor, en kompis ringde och fråga om jag skall med utomlands nästa år, jag var ut och åt med en kompis.

Jag åkte ner till min dotter och barnbarn när jag sluttade på jobbet i fredags, så jag har fått njutit av dem. Jag trivs så bra hemma hos dem. På lördag morgon gick vi ut och åt frukost, det är jag inte bortskämd med, jag saknar verkligen att kunna gå ut och äta frukost ute och i solen.

Vi åkte och titta på motorcyklar och mellan barnet provade en fyrhjuling, det skall börja i tid.

Jag njuter av utsikten

Hemma hos min fantastiska dotter

Det skall börjas i tid

Vi måste ju “gunggung” också

Vi  gungar eller jag just nu 🙂 

Meditation

Jag har gjort en meditation som handlar om att du skall stärka dig själv och din bild av dig själv. Jag har kallat den för – “Jag är”
Meditation har djupverkande effekter. Den rör vid en rad krafter i ditt inre som kan gagna din fysiska hälsa till den grad att du förlänger ditt liv

Hämta meditationen här nedan så att du också får njuta mer av dig själv

GÅVA

Ha det gott!
Monica
Livsglädjedesigner

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container][fusion_builder_container backgroundrepeat=”no-repeat” backgroundposition=”left top” backgroundattachment=”fixed” video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” bordersize=”0px” borderstyle=”solid” paddingtop=”15px” paddingbottom=”70px” equal_height_columns=”no” hundred_percent=”no”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none” last=”no” hover_type=”none” link=”” border_position=”all”][fusion_blog number_posts=”3″ cat_slug=”wordpress” title=”yes” title_link=”yes” thumbnail=”yes” excerpt=”yes” excerpt_length=”15″ meta_all=”yes” meta_author=”yes” meta_categories=”yes” meta_comments=”yes” meta_date=”yes” meta_link=”yes” meta_tags=”yes” scrolling=”no” strip_html=”yes” blog_grid_columns=”3″ blog_grid_column_spacing=”40″ layout=”grid” class=”myGrid” /][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]